• KONTAKT

  MØBELSNEDKER
  Jacob Schou
  Bakkebjergvej 30
  3230 Græsted
  mobil +45 2818 7583
  mail: info@jacobschou.dk

Kundeudtalelser

“Sauntebordet er enkelt, robust og smukt bearbejdet. Der er noget rart, ærligt og oprindeligt over det.
Vi har set bordtypen, både hos Jacob i hans værksted og på Kulturværftet i Helsingør. Jacob har været her for at se det rum det skal stå i og inden bordet blev samlet, har vi selv været med til at bestemme sammensætningen af plankerne.
Vi er meget glade for bordet, det kan tåle alt og vi behøver ikke at være forsigtige med det. Det er smukt og det passer os fint, at vi kan dække det festligt uden dug. Vi kan godt lide de knaster og naturlige revner der er i bordet, man sidder godt og kan hvile fødderne på tværplanken.
Det er ikke noget billigt bord, men kvaliteten stemmer fuldstændig overens med prisen og mon ikke det kommer til at stå i dette hus gennem mange generationer, dejligt at tænke på!”

Vibeke Buchwald“Vi bor på Østerbro og har gennem lang tid fulgt dit virke som ophavsmand til Sauntebordet.
Selv om vi har kendt til dig og dit bord i flere år, er der flere grunde til, at vi først kontakter dig nu.
Først og fremmest fordi vi egentlig helst ville have et gammelt bord. Men selv om vi har ledt og ledt, bliver vi ved med at vende tilbage til dit arbejde og Sauntebordet. Forleden tog vi et smut ind forbi Gladsaxe Bibliotek og så de to borde, du har lavet til dem, og så tog vi en beslutning om at kontakte dig nu.
Vi vil meget gerne møde dig og have en snak om bordet og om nogle af de borde, du allerede HAR lavet og vist eksempler på på din hjemmeside.”

Med venlig hilsen Morten og Helle“Vi havde længe været på udkig efter det helt rigtige spisebord, før vi så et Sauntebord
.
Forløbet derefter bidrager meget til den daglige glæde vi har af bordet. Da vi ringede til Jacob, nævnte vi, at vi gik usædvanligt meget op i, hvordan træet så ud. Sammen med Jacob brugte vi knap en time med at vælge de allerflotteste af hans egetræsplanker, og sørge for at spillet i de tre planker passede sammen. Senere havde vi endnu et møde i hans værksted, hvor vi valgte den helt rigtige finish på de ubehandlede planker. For os betyder det meget, at vi har et personligt forhold til håndværkeren, som i øvrigt er en ultra flink fyr. Selve designet af bordet kan, så vidt vi ved, ikke gøres bedre med hensyn til styrke og stabilitet, og at denne funktionalisme samtidig er smuk, er jo en kombination, som er svær at slå. Prisen er i øvrigt lavere end mange designerborde, som er lavet på snedkerfabrikker, uden nogen form for tilpasning efter egne ønsker, eller kontakt med en håndværker.”

Trine og Henrik Gernow, Rungsted